lauantai 18. elokuuta 2007

Väliaikatiedotus III: Tauko jatkuu edelleen

Työt ovat puskeneet koko ajan päälle tasaiseen tahtiin. Elo/syyskuun vaihteessa aloitan varmasti uudelleen ja saatan projektin loppuun. Taitaa olla niin, että kuusi ostaria puuttuu vielä. Sitten saatankin siirtyä lippakioskeihin.

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pihlajamäki, pliis. Henkilökohtaisista syistä. Etenkin kun olet jo kuvannut kaksi edellistä (ja ainoaa) lähiötä, joissa olen Helsingissä asustellut; Munkkivuori ja Maunula. Ja siirrythän sitten lähiöihin, kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Yliskylä olis kans kiva!

Anonyymi kirjoitti...

Tota, sun piti kirjottaa tänne elo/syyskuun vaihteessa uus kirjotus. Nyt on syys-lokakuun vaihde eikä kirjotusta kuullu...

PS. Tän ei oo tarkotus olla mitää "vittuilu". Pidän ostariesittelyistäsi, joten luonnollisesti haluaisin lukea niistä lisää...

Anonyymi kirjoitti...

Moro, meisi käpähti tästä blogista ihan täysin !! Loistavaa duunia ja erittäin kattava ja realistinen tutkimus ostoskeskuksista Mahtavaa !! :)
Uskon että tutkimus lippakioskeista tulee olemaan myös yhtä mielenkiintoinen.
T: Mr. Warland

Anonyymi kirjoitti...

kyllä, vaadimme yliskylän ostarin tutkimista. et tule pettymään!

Anonyymi kirjoitti...

rLupasin palata mistelemaan hertsikaa millaisena muistan sen sodan jälkeen.Kun tultiin kulosaareen raitiovaunulla,jonka tunnus oli KB ja kuljettiin noin 1.5 km metsäistä tietä tultiin vanhalle kipparlahden puusillaalle.Sillan ylityksen jälkeen kääntyi tie vasemmalle kivinokkaan ja siirtolapuutarhaan.Oikealle heti mutkassa oli ns.filmikellari,jossa säilytettiin filmikeloja.Vasemmalle jäi ns.kesäsauna,jonka pidosta huolehti

Anonyymi kirjoitti...

jossainvaiheessa rva.Luoto.Puutarhan kesäelanto oli ns.elannonkentän laidalla ja sitä vastapäätä oli ja on edelleen kritikaksi kutsuttu asuintalo.Täällä asuivat VÄISÄSET,FLINKIT,ÄIMÄLÄISET,MALJASET SEKÄ RIIKOSET.Tässä talossa oli muuten ensimmäinen hertsikan terveysasema,josta käsin terveys-sisar Inga Melin huolehti silloisita hersikalaisista.jatkuu

Twigs kirjoitti...

Länsimäki ja Mellunmäki myös, pliis, jos vielä pidät tätä blogia. ;) Asun nykyjään täällä Lapissa joten ois mukava fiilistellä. Jakomäki oli tosi nasta.:)

Anonyymi kirjoitti...

No joko kuolit vai onko jatkumas.. Luulis et näin laman aikana alkas ne työt jo hellittämään. Ja nyt jos koskaan ois niitten hintojen syynäys paikoillaan.

Anonyymi kirjoitti...

"No joko kuolit vai onko jatkumas.. Luulis et näin laman aikana alkas ne työt jo hellittämään. Ja nyt jos koskaan ois niitten hintojen syynäys paikoillaan."

Kysyin asiaa vähän aikaa sitten blogin ylläpitäjältä toisessa blogissaan (http://punavuoripsyko.blogspot.com/). Kuulemma harkitsee tämän blogin pariin palaamista. Tauko vain venähti "vähän" pitkäksi...

Anonyymi kirjoitti...

Jaksaa, jaksaa!

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa seuraa?

Anonyymi kirjoitti...

sä kuolit,,,, juoksit pakoon,,,et kestänyt ja sait vaimon,, hah!


dee

Anonyymi kirjoitti...

Olisko mitään mahdollisuutta tehdä Lassilan "pääkadusta/lähiöstä" juttua olis kiva nähdä millasta juttua tulee :) Kiitos !

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea blogille ja upeaa dokumentointia. Toivottavasti jatkoa seuraa hiljaiselosta huolimatta!

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa odotellessa tsekatkaa hieno teos Elämää lähiössä, Riitta Astikainen, Riitta Heiskanen, Raija Kaikkonen, Helsingin Sanomat, 1997.

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava blogi. Jatkoa odotellaan. Toivottavasti vielä riittää energiaa ja mielenkiintoa... Voimaa!

Anonyymi kirjoitti...

Jos bloginpitäjä vielä lukee näitä kommentteja, niin sanompahan vain, että hienon blogin olet tehnyt. Mahtavaa työtä! Toivottavasti viet työsi tämän blogin parissa loppuun vielä jonain päivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Kansa vaatii lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Todella mahtava blogi, jatka jos vain on mahdollisuutta vaikka siitä onkin vuosia kun viimeksi päivitit. Noita vanhoja ostareita on jäljellä vielä mutta pikkuhiljaa uudistetaan tai puretaan pois, vaadimme lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Good pοst. ӏ leаrn somеthіng new and chаllenging on webѕіtes I ѕtumblеupоn еveгy daу.
It wіll alwayѕ bе useful tο
reaԁ through artiсlеs from other authorѕ аnԁ ρraсtiсe something from theiг wеbsites.


My wеblog: secured loans bad credit

Anonyymi kirjoitti...

Hi thеre! Someone in my Facebook grouρ ѕhared this website with
uѕ sο I came to check it out. І'm definitely loving the information. I'm bookmarking
and will be tweeting thiѕ to mу followers!
Supeгb blοg and fantаstic dеsіgn and stуle.


my web blog ... pay day loans fast cash

Anonyymi kirjoitti...

Myllypurossa kotipizzassa töissä 90 luvulla ollut Markku Ketonen lääpi pizza pohjia kyrvän kupilla pahan hajuisiksi ja tarjosi oman pizza ravintolansa asiakkaille

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogin uudelleen vuosien jälkeen ja luin kerralla läpi. Harmillista ettei blogin kirjoittaja koskaan saanut vietyä työtään loppuun. Mahtava ja nostalginen blogi kaiken kaikkiaan.